Nä, det funkar inte med springandet nu.

Eller - springandet går rätt bra, men sen får jag jätteont i den där senan vid knät några timmar senare och måste vila och halta flera dagar. Så kan jag inte ha det. Dessutom har jag missat massor med träning senaste månaden.

Så nu har jag äntligen bestämt mig för att lämna walkover. Det blir inget Stockholm Marathon för mig i år. Jag måste vila ut den här skadan ordentligt och sen ta ny sats. Då ska jag vara mer noga med styrketräningen och inte heller göra såna där idiotiska ökningar av distansen som jag gjorde före nyår bara för att jag så gärna ville nå 100 mil jämnt före nyårsafton. Det var då de här besvären började. Så jag får skylla mig själv! Men lärorikt har det varit och jag vet numera att till och med en tant som jag faktiskt kan jogga både 2 och 3 milasträckor även om det går långsamt.

Kropp har jag bara en. Marathonlopp finns det många...

Jag ger inte upp min maradröm!

P.S
Säljer min startplats för 350 kr om nån är intresserad. Går att göra namnbyte till 1 maj.