Direkt efter dagarna i Las Palmas blev det ett mötesrace utan dess like. Från hotell till hotell, stad, till stad och konferens till styrelse till förbundsmöte. Spännande, kul, lite tröttande men onekligen inspirerande. Dessvärre också försvårande vad gäller att få till springpassen, men till största delen har det ändå gått att lösa och jag har fortsatt med Garmin Coachens program för halvmaraprogram. Två simpass har också hunnits med.

Trots detta har Garminklockan bestämt sig för att min träningsdos visserligen är "optimal" men att jag är "improduktiv" och inte blir bättre. 

Dock av okänd orsak eftersom jag själv känner att allt går bra. Så även om jag loggar allt så tänker jag strunta lite i de där analyserna som Garmin gör och i stället fokusera på att jag nu orkar längre och längre på aningens högre tempo än jag haft tidigare. Kanske har mörkret och det nästan dagligen droppande novemberregnet påverkat Garmins tolkning av min konditionsstatus ;-)

Den här helgen sitter jag också på möte, men nu äntligen har ett litet snölager pudrat mark och träd och himlen är blå. I eftermiddag hinner jag förhoppningsvis med det planerade korta passet innan det är dags att åka till båten och hem till ön.

Det är gott så!