Man måste ju acceptera läget och mitt läge är att jag börjat om. Därför känns det jättekul att jag idag kunde springa tre minuter i sträck utan att få ont. En enda treminutare vågade jag mig på men det är gott så. Det var några en- och tvåminutare före också som uppvärmning och hela rundan blev 8 km vilket också är rekord. Ena hälften gick jag bara med mina bungypumpstavar, men andra hälften petade jag in såna här korta springavsnitt igen och den sista vågade jag förlänga eftersom allt kändes bra.

Försöker få in lite ny löpstil nu när jag ändå börjar om. Mer framfotsisättning och högre stegfrekvens. Det går rätt bra, men när appen idag påstod att passets högsta löpkadens var 250 steg/min blev jag lite fundersam. Vad hände där liksom? Och då undrar jag inte vad som hände med fötterna, utan med appen. 250 steg/minuten är ju fullständigt galet.

Nöjd med dagens pass. Det går sakta men säkert framåt. Det är gott så...