Det är så vansinnigt mycket möten och resor nu att det blir svårt ibland att peta in träningspassen och då har ändå mitt nya program bara tre pass per vecka, mot tidigare fyra. Men jag gör så gott det går och själva springandet funkar i alla fall bra.

En lugn runda i kallt duggregn en tidig morgon i stan eller intervaller på grusvägen hemma på ön. Skillnaderna mot den där varma rundan i Bukarest är stor men var sak har sin njutning och nästa vecka drar vi till varmare trakter igen. Då ska jag försöka lägga lite extra tid på backar eftersom det finns sådana just där.

Maken har också rest, varit på kurs och lärt sig nya saker om hälsa och träning och det är farligt med såna makar för plötsligt på kvällskvisten kan dom fråga om man har lust på en träningsresa till Egypten i januari. Jag var upptagen med något så "otroligt viktigt" som Pokemon men hummade lite för husfridens skull. Det hela slutade med att han bokade en vecka med all inclusive och tillgång till olympisk simbassäng, gruppträningspass, ett enormt gym och löpslingor från 4-20 km. Spännande! Och även om det inte var ett dugg planerat så ligger det onekligen bra till i uppladdningen inför London marathon i april. Och billigt var det också, rejält mycket billigare än Londonäventyret. Är väl inte så många som reser i början på januari och resebyrån hade fina lockerbjudanden som vi nappade på. Helt galet med tanke på att Gran Canaria väntar nästa vecka.

Men man måste ju offra sig för sin äkta hälft ;-)