Det har inte blivit mycket bloggat på senare tid. Och inte så mycket sprunget heller även om jag regelbundet tar mina rundor för det mesta. En förkylning har bromsat ett par veckor men annars är det nog mest en känsla av att vara klar för i år.

Direkt efter Hässelbyloppet hade jag planerat en veckas totalvila och sen kom jag väl inte riktigt igång igen med strukturerad träning efter program. Det har mest blivit långsamma mysrundor och några gympapass. För en vecka sedan nådde jag det årsmål jag hade vad gäller löpt distans under 2018 och då blev det ytterligare nåt som var klart.

Den här veckan har jag bara tagit en enda, kort runda på 6 km. Idag tänkte jag köra en lite längre, men det snöar och blåser ute och jag ska åka till varmare land i morgon så jag skjuter upp den här rundan utan att skämmas. Två veckors ledighet blir det och jag ser fram emot härliga rundor längs stranden med efterföljande dopp i havet. De här veckorna får bli uppstart på mitt fjärde löparår, 2019. Då är det tänkt att jag ska springa ytterligare ett par marathonlopp och lite vanligt "småkrafs". En del är jag redan anmäld till, annat funderar jag lite till på.

Efter att ha blivit tvungen att ställa in Edinburg marathon har jag letat efter annan mara i maj men inte bestämt mig ännu. Finns så många att välja på och det är ingen brådska att bestämma sig heller. Bara jag tränar för att vara redo för 42 km nånstans i mitten av maj så blir det bra.

2018 har varit ett fantastiskt år för mig då jag nått så många stora mål och dessutom helt sluppit skador. Ska göra en summering av det i ett annat inlägg lite senare men 120 mil, en mara och en ultra är inte fy skam!

God jul alla bloggläsare