En fin september har det varit, med bra löpväder. Tjejmilen avverkades den 3:e och Topploppet den 17:e. Båda på tider klart under 1:15 som var min (i och för sig blygsamma) målsättning för i år. Jag tänker mer på löpteknik och stegfrekvens nu efter teknikpassen tidigare. Känns som det går framåt där med. Farten är inte avgörande, men jag måste ändå hitta en rimlig nivå för att det ska vara möjligt för mig att springa ett marathon på sex timmar som är maxtiden.

Maratonprogrammet har jag jobbat vidare med, dock med viss modifikation veckorna före lopp och veckan efter Topploppet blev en vilovecka eftersom jag kände att jag behövde det, plus att jag hade lite ont i vänster höft och inte ville riskera något.

I september har jag vecka för vecka sprungit 14,7 (4 dagar) -  30,7- 20,3 - 6,3  plus 9,6 km. Har också kört ett rejält pass på gym och simhall.

Totalt under september har det blivit 81,6 km. Mesta veckan var 3 mil och jag har för första gången joggat 10 km utan att stanna någon gång. Det gick väldigt långsamt, men det gick!

Det går bra, jag orkar mer och mer men på gymmet upptäckte jag att jag tappat styrka i överkropp och armar under sommaren. Måste jobba med det!

Träningsdagboken finns som vanligt på jogg.se