Jag är helt enkelt usel på att komma till skott när det gäller andra saker än själva joggingrundorna. Vet ju så väl att jag måste köra styrka och kroppen ska hålla för lite längre lopp. Men det är så tråkigt. Blir kanske några tåhävningar när jag ska upp för trappan eller när jag borstar tänderna, några situps och armhävningar på morgonen ibland, men inget särskilt seriöst eller långvarigt. Måste bli en ändring!

Igår var jag på löparträff i Hagaparken och där körde vi en del rörlighetsövningar med rejäl träningsvärk som resultat. Idag kände jag mig därför mer motiverad att göra något själv och det blev faktiskt 20 minuter blandade övningar. Känns bra.

Ska också peta in gymbesök nån gång per vecka nu när mötessäsongen drar igång, finns ju gym precis vid kansliet och även i båda de centrumorter där jag ofta vistas. Måste helt enkelt få rutin även på detta om jag ska ha en chans!