efter fem dagars totalvila fick jag chansen att gå till Gustavsbergsbadet igen. På grund av några driftsproblem där fick man inte komma in riktigt så tidigt som jag tänkt mig så passet blev kortare än vanligt. Men skönt ändå.

En timme i styrkesalen. Crosstrainer funkar helt problemfritt. Körde 25 minuter med varierat motstånd och testade sen det jag läst om - baklängessteg. Kändes väldigt märkligt faktiskt och jobbigt fast jag bara körde på lätt motstånd. Vågade mig bara på fem minuter så här första gången eftersom jag inte vet vilka nya muskler som kommer att reagera på tokigheterna. Tydligen ska det vara bra att göra så här för att träna baksida lår och vissa vadmuskler som inte får jobba så mycket när man kör som vanligt.

Ja, sen blev det roddmaskin, vadträning och benpress samt långa serier för mage och rygg. Retar mig på att det inte finns några etiketter på viktinställningarna. Har svårt att komma ihåg hur många "skivor" jag kopplar in i de olika maskinerna från gång till gång och får prova mig fram tills det känns lagom tungt.

I skrivande stund är det "dagen efter". Lite träningsvärk men mest skön känsla. Benet är OK. Nu ska jag strax packa väskan för några dagars semester på sydligare nejder. Det blir nog bra ändå även om jag inte får ta den där joggingturen längs Medelhavet som jag tänkte mig...