Det har gått några dagar utan att jag kunnat/hunnit/velat (stryk det som ej önskas) komma ut på springrundor. Igår hade jag tänkt gå på  gym och simhall när jag var i stan, men så dök det upp något annat och tiden tog slut. I kväll är det Möjagympa och jag tänker som vanligt transportjogga dit och tillbaka.

Jobbat på hemmakontoret hela förmiddagen och satt och åt lunch vid köksbordet. Tittade ut på blek vintersol och lätta krusningar på vattnet. Vindstilla. Någon grad över noll. Snart skulle solen gå ner igen denna årets kortaste dag. Och vem vet vad det blir för väder i morgon... 

Drog snabbt på mig joggingkläderna och stack ut på en mysrunda. Helt kravlöst. Så jätteskönt det känns nu när jag är tillbaka 6,5 km senare. Om jag ångrar det i kväll på gympan så är jag beredd att ta smällen. Kan man sticka ut mitt på dagen i krispig vinterluft så ska man göra det. För nu har det redan börjat skymma utanför fönstret och springa i mörker är inte alls lika trevligt. Så det så.

Julhelgen tillbringas på en båt, modell större och nu blir det vila några dagar. Men före nyår ska jag ha kört ett par tre pass till och även uppnått den magiska gränsen på 100 mil för andra året i rad. 

GOD JUL på er alla bloggläsare!