Förra helgen blev ju vilsam så nu var det dags för ett riktigt långpass. Enligt programmet skulle det var 70 minuter men jag har bestämt mig för att köra mer eftersom jag inte börjar från noll som programmet antar. Sagt och gjort - nu skulle det ske - Möjatouren. Alltså från mig till Långvik tillbaka igen och sen förbi Strömmen och vidare till Hamn och slutligen hem, totalt cirka 18 km. Jag la upp ett program i Runkeepern avseende 15 minuters jogg och 2 minuters gång och tänkte köra på det så länge det gick.

De första tre springomgångarna gick under 7 minutertempo, kanske var det för hårt (men det kändes bra) för sen blev det lite si och så. Mycket mer gång än planerat, men jag orkade ändå springa femminutersintervall ända in i mål. Genomsnittstempo för hela rundan blev 7,54 vilket är avsevärt mycket snabbare än Göteborgsvarvet i våras. Inte fick jag ont nånstans heller även om jag förstås var jättetrött i benen efteråt (det släppte på några timmar).

Hade energidryck med och några druvsockertabletter.

Jättenöjd att ha klarat av denna långa runda över huvud taget. Nästan gång jag provar på den utgår jag från att jag får ner tiden ytterligare lite genom att orka bättre.

Bättre och bättre dag för dag...