Det blev besök på kiropraktorbåten. Lite knådande och "knäckande" och massor med bra tips för det som visade sig vara en överansträngd lårmuskel lite förenklat. Så nu foamrollar jag och gör speciella rehabövningar både morgon och kväll. Har inte sprungit på en dryg vecka, däremot tagit lite korta promenader. Som gör ont. Men det går åt rätt håll tror jag.

I brist på jogging har jag ägnat tid åt att texta ett webinar jag var med på tidigare i juni. Som aktiv i HRF är jag minst sagt medveten om hur viktigt det är att såna här webbsända grejor ska vara textade. Hur man gjorde, var däremot höljt i dunkel. Fast det skulle vara enkelt, sades det. Och det är det nog, men bara när man kan...

Hur som helst så finns nu sändningen på youtube i textad variant. Ett 30-minuter långt samtal mellan mig och Bosse på Utemaningen om hur det egentligen gick till när jag som 57-årig tant började jogga för några år sedan, varför jag gillar att jogga långt och hur det kom sig att skrev en bok om det. Och lite annat därtill...

Här hittar du det!