I dag gjorde jag det som så många måste göra regelbundet. Ställde klockan extra tidigt för att hinna en löprunda på morgonen och stack ut bland mörker och billyktor med mina nya reflexväst. Jag brukar oftast kunna lägga mina rundor på dagtid, men den här veckan är fullspäckad. Respekt till alla som gör detta rutinmässigt!!!

Som vanligt var det skönast när man kom tillbaka efter rundan
och fick sitt kaffe.

Fem kilometer blev det, fördelat på 6 stycken 3 och en halvminuters springande med 90 sekunders vila mellan varje. Plus uppvärmning och nedjogg förstås. Det här med snabba, korta intervaller tycker jag är ganska kul faktiskt (inte nödvändigtvis klockan sex på morgonen, men rent allmänt). Långpass är också kul. Det är mittemellanpassen jag har lite problem med, de där man ska köra halvsnabbt hela tiden. Det är jobbigt!!!

I går blev det besök på Gustavsbergsbadet med både gymmande och simning, så träningsveckan börjar i alla fall bra.