Har ju trillat dit på Pokemon Go och samlar monster sen början på augusti. Har upptäckt att det funkar fint att kombinera med joggingrundor och motion. Det är ju de där äggen som ska kläckas hela tiden. Många kilometer blir det, och nästan alltid någon extra runda för att få till de där extra metrarna som behövs för att man ska få veta vad som döljer sig innanför skalet.

Försökte köra intervallträning också genom att planera rundor med tillåtna stopp för att fånga pokemon om de dök upp. Det visade sig vara en ypperlig metod när man som jag oftast joggar låååångt ute på vischan. Här finns bitvis inte den minsta lilla Pidgey eller ens en Ratata. Så jag får springa hela vägen utan avbrott.

Vid Tjejmilen fick vi Runners World i goodiebagen och där hade man betygsatt olika träningsappar. Blev lite full i skratt när jag såg att en av de testade apparna faktiskt var just Pokemon. Vi är fler som joggar runt, kastar bollar och kläcker ägg...

Däremot har jag inte kommit igång med att träna mina små monster på gym. För att göra det måste man ju sitta hyfsat stilla i närheten av ett sånt där virtuellt gym och det enda man tränar är väl tummarna. Så mina Pokemonmonster är fullständigt otränade, men jag börjar känna mig rätt spänstig tack vare spelet.

Så det kan gå!