Ja, då sitter jag på tåget mot Göteborg. I morgon ska jag ta mitt sista "långpass" på väg mot maradrömmen. Men det hjälper inte riktigt hur mycket jag än försöker intala mig att det bara är ett långpass. Jag vill ju liksom mer...  

Samtidigt får det inte bli så att jag är halvdöd efter målgång. Då blir blotta tanken att köra dubbla distansen rena skräcken. Så en bra känsla vill jag ha, det är viktigare än en bra tid. Vi blir en hel hög från Facebookgruppen Team Snigel som ska "snigla varvet" och det ordnas till och med med en liten träff före start för de som kan. En del av oss deltar i välgörenhetsgrupperna och startar tidigt, smart sätt att få mer tid på sig för att fullfölja innan repet dras och målet stängs.

Själv startar jag kl 15.13 i startgrupp 18. Det är betydligt tidigare än förra (första) gången. Och lite snabbare hoppas jag förstås vara också så här två år senare. Men vem vet? Vädret är ett orosmoment, det kan bli varmt. Och vad tycker jag om värme när jag springer? Inte alls!

Men kul ska jag ha. Tänker försöka få så många high five som bara möjligt från publiken, helst de som är under metern höga. Har varit med om att glada ungar tjoat "heja tanten" och då orkar man en bit till. Tydligen ska vi ha våra namn på nummerlappen i år så ev blir det andra tillrop. Men allt är lika kul.

Vill nån följa mig under loppet finns jag på race one, mitt startnummer är 1532.

Racerapport kommer senast söndag.