Nu är det länge sen jag bloggade. Som vanligt har det sina skäl, jag har nämligen varit på utlandsresa och med på resan följde dessvärre varken dator eller lösenordet till bloggportalen så fastän jag tänkt skriva funkade det inte.

Det första jag skulle skriva om var Stockholm Halvmarathon som jag deltog i med blandade känslor. Visste så väl att det skulle bli tufft eftersom jag fortfarande har rätt långt kvar till den ork jag hade innan vadmuskeln började spöka. In i det sista funderade jag på att lämna walk over, men det blev ändå så att jag stod på startlinjen den 9 september. Det blev ungefär så tungt som jag väntat mig. Hade dumt nog tagit för givet att det skulle finnas uppvärmning i startfållan och därför tagit lätt på den biten. Det borde jag inte gjort eftersom starten gick direkt och mina ben är absolut inte kompatibla med sånt så de första två tre kilometrarna var vidriga. Jag var oerhört nära att kliva av då. Men bet ihop och fortsatte. Självklart straffade detta sig på slutet och då gick jag betydligt mer än jag hade tänkt mig och började nästan frysa eftersom det kom en väldig störtskur rakt på oss då. En sån där då det skvätter returer från marken och skorna blir dyngsura också. Men i mål kom jag och medalj fick jag. Det får duga med det.

Dagen åkte jag till Arlanda för vidare transport till Cypern och en veckas sol och värme. Det fick vi med råge. Bortåt 35 i luften och 30 vattnet.

Ett par tidiga morgnar gav jag mig ut på korta rundor men det var som att springa i en bakugn och ganska obehagligt. Jag vet ju att jag inte gillar värme ihop med löpning.

Deltog på vattengympa också och det var betydligt behagligare.

Nu är jag på hemmaplan igen och ska försöka komma igång lite mer strukturerat igen med siktet inställt på nästa mål som är sextimmars i Borås i november. Man ska alltså försöka komma så långt som möjligt på sex timmar. En helt ny tävlingsform för mig men det ska bli kul att testa.