Det är ju nästan mer fokus på boken än på joggingen just nu. Så spännande att försöka få till allt på rätt sätt så den kan gå till tryck. Har lärt mig massor om inDesign, layout och typsnitt längs vägen. Frågan är om det är tillräckligt. Blev det verkligen rätt färgprofiler och utfallsmarginaler? Jag hoppas det, men för att få veta säkert har jag nu laddat upp både omslagsfil och inlaga från den books-on-demandtjänst jag tänker anlita för utgivningen när allt är helt klart.

Ska bli så spännande att få ett "betaexemplar" om nån vecka. Hoppas det är åtminstone i närheten av det jag tänkt mig för i så fall är det "bara" slutkorrektur och lite finlir som återstår för publicering. Därefter tänker jag konvertera den till eboksformat också för att göra den tillgänglig för digital läsning också.

Joggingen rullar också på. Förra veckan blev det dryft fyra mil, den här veckan har jag tagit det lugnare med löpningen. Ett sista långpass återstår senare i dag, men å andra sidan har jag gjort några riktigt tuffa gympass för variationens skull. Känns som kroppen mår bra av det.