Välkomnar alla bloggläsare (och andra också förstås) till mitt livs första webinar. Måndag den 17 juni klockan 13 ska jag försöka svara på frågor om det här med löpning, glädje och hur man kan göra för att komma igång. På sitt eget sätt.

Webinaret är kostnadsfritt och du som vill ställa frågor till mig kan göra det medan det pågår. Som deltagare får man även möjlighet att köpa min bok - Långsamt är också framåt - till extra förmånligt pris i ett tidsbegränsat erbjudande.

Efter sändningstidens slut kommer allt att finnas kvar på nätet för alla intresserade. Jag har också en ambition att texta eller transkribera det som sägs för tillgänglighetens skull. Jag är ju själv väldigt engagerad i HRF Stockholmsdistrikt och tillgänglighet för hörselskadade så det är viktigt för mig. Tyvärr finns inte ekonomi för att direkttexta sändningen .

Registrera dig här så hoppas jag vi möts i morgon online