Ja, det var ju förstås väntat det där med London Marathon. När Corona först dök upp i vintras trodde jag att 26 april var säkert, då skulle Corona gått över. Men så blev det ju inte och loppat flyttades till 4 oktober. Hoppet levde vidare ett tag, men för varje vecka blev det svagare även om jag tränade på lite lagom med ett och annat lite längre pass.

Jag har ju bokat med Springtime, ett helt marathonpaket och det hade verkligen varit en häftig upplevelse om det blivit som det var tänkt. Nu känns det inte ens lockande att flytta fram starten till 2021 eller ännu längre. Kanske blir det inga fler marathon över huvud taget? Just nu trivs jag bäst med lite kortare distanser. Har haft en lång period av bristande motivation så jag måste testa nåt annat känns det som.

Har precis påbörjat ett 5-kilometersprogram med Garmincoachen och ska försöka vänja mig vid pass på kanske bara 3-4 km och att 8 km kallas för långpass. Vi får väl se hur det går med det. Nästa vecka blir det också ett virtuellt midnattslopp.

Nu närmast blir det "födelsdagsträning" en vecka, där jag

lagt in övningar i nåt som närmast liknar en bingobricka. Såna där trista styrkeövningar, armhävningar osv ska göras varje dag, 63 totalt. Och dessutom har jag justerat några av springpassen så de blir antingen 6,3 sjömil långa (Möjabo som jag är) eller pågå i 63 minuter.

Hur mycket jag fyller tänker jag inte berätta ;-)