Det blev ett sånt där riktigt jättelångt njutningspass på Fårö innan vi lämnade ön för den här gången. 31 km i vårsol och makligt tempo med sköna pauser för fotografering eller bananätning. På slutet gick jag bara men det kändes ändå OK.

Åter hemma på den vanliga ön var det andra rundor som gällde, först den till postboxen. Där låg mitt senaste provtryck på boken. Gjorde ytterligare några småjusteringar i texten innan jag med pirr i magen tryckte på knappen PUBLICERA vilket innebär att boken nu finns till försäljning via webbshop och även är registrerad hos bokinfo som säljer till bokhandlarna. Mer info hittar du här.

Jag riktigt ser ur de återstående korrekturfelen (såna verkar det alltid finnas) förökar sig i rekordfart och sprider sig över sidorna... Men nu är det för sent att göra nåt mer i den tryckta versionen. Arbetet fortsätter nu med att göra en e-boksversion också.

I går blev det en kortare runda på hemmaön och jag hoppas på en till i morgon. Sen blir det nedtrappning till Tjejmilen 21 som ska springas på lördag. En halvmara. Hoppas den blir behagligare än Premiärmilen i alla fall. Ska försöka ta mig an den på samma sätt som med Göteborgsvarvet förra året - avslappnat och med inställningen att ha kul och få en känsla av att jag visst klarar dubbla sträckan några veckor senare. För snart väntar ju Helsingforsmaran. Hur den kommer att gå känns just nu som ett stort frågetecken. Tycker inte jag tränat lika bra som förra våren. Men vem vet?

Först tar vi påsk!