Mina bungypumpstavar fick givetvis följa med till Fårö och nu har vi varit ute en sväng, stavarna och jag. Längs vita kalkstensvägar, blommande vägrenar, får, färister och en och annan bil. De första tre kilometerna följde jag vägen mot Dämba. Hittade en skylt om fornminne och vek av på en liten väg som jag följde en bit. Hittade inget fornminne men väl en ensam kalkstensmur och lite smultron som jag förfriskade mig med innan jag fortsatte.

Hemvägen gick bitvis längs havet som inte var på sitt bästa humör. Oväder väntas från söder och det blåste kraftigt även om himlen än så länge mestadels var blå.

En härlig runda. Vet inte vad som toppade, smultronen eller det faktum att 6x2 minuters löpning på asfalt gick helt smärtfritt. I alla fall vad gäller benet. Däremot blev det väldigt tydligt att det finns ett och annat att jobba med vad gäller konditionen. Jisses så anfådd jag blev av futtiga två minuter. Men det går framåt. Det känns faktiskt härligt.