Nä, det blir ingen marathon i Edinburgh som jag planerat. Den här gången har så kallat externa omständigheter slagit till och de är av sådan art att jag redan nu inser att det inte är möjligt att kombinera med mitt planerade marathonlopp. Måste också prioritera det där externa av olika skäl. Så jag hoppar av den planen och har börjat leta efter andra maror ungefär samma tid.

Känner inte jättemycket för en repris av Stockholm marathon utan provar hellre på något nytt. Kanske blir det Helsingfors. Kanske blir det nåt annat. Det finns så många lopp att välja på så det löser sig säkert. För en mara till våren vill jag springa. Och en till hösten också för den delen.

Till dess ska min bok vara klar också, så jag skriver och skriver och springer och springer. Vem hade kunnat gissa detta för bara några år sedan.

Carpe diem