Har precis kommit hem efter en jättefin vecka i sol och värme. Till min förvåning blev det faktiskt en hel del löpning till sist. En långrunda längs den trefiliga vägen med rejäla avstickare ner mot Röda Havets strand och vackert planterade hotellområden gav hela 9 km in på kontot. Och det säger jag bara - att springa längs Röda Havet är aldrig fel, särskilt inte i tidig morgonsol innan turisterna hinner komma ner till stranden och när vattnet ligger som en spegel.   

Dagen efter blev det snorklingstur i samma hav plus en lite längre crawlrunda längs med en strand med varmt, kristallklart, turkosblått vatten. Ja, huvvaligen vad man får offra sig för att få träningen gjord... ;-)

Jag loggar ju alla rundor i Garmin Connect via min träningsklocka. Och nu har jag fått bassning av appen för att jag tränat för mycket och för ofta. Det kan tydligen få gruvliga konsekvenser om jag inte tar några vilodagar. Å andra sidan har min Garmicoach - Greg - varit pausad den här veckan och när jag återupptog det programmet så fick jag i stället lite skäll för att jag "vilat" så länge och det fanns risk för att jag inte skulle nå mina mål om jag inte tränade oftare. Teknik är onekligen intressant ibland. 

Jag håller mig nog främst till vad jag vet och känner själv. Den här veckan har gett massor, både meter i springben och simarmar, men också styrka och kondition, smidighet och balans har fått sitt. En inspirerande och utvecklande rivstart på fortsättningen mot London.