I skrivande stund är jag på väg mot Göteborg för nyårsfirande med goda vänner. Det blir några dagars löpvila, högst medvetet efter några veckor med ganska mycket löpning. Senast igår, 14 km gåjogg i det tempo jag planerar inför Londonmaran.

När jag kommer hem igen startar jag om Garmincoachens halvmaraprogram och kör sedan det med lite modifieringar enligt tidigare inlägg. Tror det blir utmärkt. Har petat in några rejäla långpass om 30 och 35 km längs resan. Men mycket kan ju hända...

Jag kommer att instagramma mina pass som Maratonfarmor Välkommen att följa mig där också!

Förutom springandet är ambitionen att försöka simma lite mer regelbundet också med tanke på Vansbrosimningen i juli.

Men nu - först och främst - önskar jag alla bloggläsare ett riktigt gott nytt 2020 med många fina löpupplevelser och annat också för den delen.