Det var konferensdag i Göteborg. Sov på hotell (Radisson Blue) och klädde mig för ett gymbesök när jag vaknade. Men detta hotell hade bara snofsigt World Class gym och dit var man inte välkommen om man hade för simpelt rum. Eller betalade 100 kr till en tjusig receptionist... Det gjorde inte jag! Stack ut och sprang i stället och hittade faktiskt en trottoar som blev en lovande gång- och cykelväg längs älven. Passerade både domkyrka och feskekörka.  


Efter några kilometer var det dags att vända åter och sätta kursen mot hotellfrukosten. 

Valde en parallellgata en bit, sneddade in på Trädgårdsföreningens fina område men hade koll på kursen. Sprang och sprang. Och sprang. Till sist insåg jag att jag måste ha sprungit för långt. 

Upp med mobilen, kolla kartan och gatunamnen. Det blev en U-sväng tillbaka och ytterligare lite springande innan jag kom tillbaka till hotellet igen. Fick duscha och äta frukost i racerfart för att inte komma för sent till konferensstart.

6 km i benen, lagomtempo men med många övergångsställestopp och på slutet karttittarstopp. Men skönt ändå! Och en frasig croissant med sylt blev det också som lyxavslutning på hotellfrukosten.