Den här helgen har jag varit på besök i Ystad. Bott på hotell och deltagit i ett jubileum. Jättetrevligt. Lite nöjd med att jag faktiskt kom upp tidigt för att hinna med en morgonrunda före hotellfrukosten. En medlem i Team Snigel hade tipsat om nån strandpromenad och så fick det bli. Fast först sprang jag åt fel håll och hamnade i färjteterminalen. Andra hållet gick bättre och ledde vidare på gångvägar längs skimrande hav på ena sidan och blomsterprunkande trädgårdar på den andra. 

Mötte faktiskt  ett par morgonbadare och fick veta att det kanske var 10-11 grader i vattnet. Badar själv inte i sånt men nog var det skönt att gå ner på stranden och blaska lite för svalkans skull. Solen gassade. Detta blev tredje distansrunden i rad, två utan särskild plan, en med långa intervaller. Vet inte riktigt hur jag ska träna nu så jag kör lite på känsla. Just idag blev det mest en "upptäckarrunda" med en del fotostopp. Själen måste också få sitt! Benen fick nio kilometer...

Om sex dagar ska det springas Göteborgsvarv, men jag är så fokuserad på marathondebuten att jag nästan glömmer bort det. En liten halvmara är väl ingenting. Eller..? Tänker i alla fall försöka avverka den helt kravlöst. Bara njuta och ha kul. Kommer att ha gott om tid och inte behöva oroa mig för några rep. Det känns viktigt att jag kör det här "sista långpasset" med en bra känsla i kroppen, så jag riktigt längtar efter dubbleringen två veckor senare. 

Får så mycket pepp från folk runtomkring redan nu. Känns väldigt kul. Flera säger att det är en prestation bara att komma till start, själv har jag väl lite högre ambition än så. Men det blir som det blir.