Det hände sig att jag fick åka till Rumänien för att delta på ett symposium i Bukarest i dagarna tre. Spännande dagar. Höstfärger på träden precis som hemma, men väldigt varmt på dagarna (20-25 grader). 

Det här var en vecka efter Hässelbyloppet, en förkylning hade satt hinder för mina rundor några dagar, men helt klart måste jag ju få springa en sväng i det här landet också, så sista dagen drog jag på mig korta tajts och kortärmad t-shirt (bara en sån sak!) och gav mig ut. Först på några små bakgator, sedan kom jag fram till en park som jag sprang ett varv i och slutligen blev det ett varv runt det mäktiga före detta presidentpalatset. En av världens största byggnader och den plats där symposiet hade hållts i magnifika marmorsalar. Ganska häftigt.

Det hade gått sex dagar sedan jag sprang sist, och lite snuvig var jag fortfarande så jag började försiktigt. Men allt kändes bra och jag sprang på. Utan att jag märkte det gick det  fortare och fortare vartefter, men det såg jag först efteråt i appen.

Dusch och sedan hotellfrukost med magiska croissanter fullbordade förmiddagen innan det blev dags att leta sig ut mot flygplatsen för hemfärd.