Fortfarande februari, men definitivt vår i luften och på den leriga vägen. Fem plusgrader!

Egentligen tänkte jag inte springa idag, men vädret var helt underbart och benen ville ut och röra på sig trots att jag redan hade över 3 mil avverkade denna vecka. Bestämde mig för att ta ett helt kravlöst njutningspass och det blev knappt sju kilometer ackompanjerad av fågelkvitter och skvimp-skvätt från skornas klafsande på den blöta grusvägen.

Fort gick det i vanlig ordning inte och jag fick lite ont i benen i början. Att inte värma upp straffar sig lätt även om man går ut med extremt långsam första kilometer (över 8 min-tempo). Men annars känns det bra för det mesta. Inte ont nånstans. Behöver jobba med konditionen vad gäller tempot, och försöker febrilt få upp stegfrekvensen. Det går sådär...