Stockholm Marathon var ju det stora målet för mig och funderingarna kring att hitta nya mål rörde sig ganska mycket kring att kanske försöka bli lite snabbare på 5-10 km hellre än att hitta nya jättelånga utmaningar. För egentligen är det ju rätt slitsamt med de där långpassen i ur och skur. Så tänkte jag i alla fall och har också börjat köra mer korta intervaller för att få upp tempot lite.

Men så gick det som det brukar. Ett inlägg på Facebook, en tanke en googling och ett par klick senare var jag anmäld till Edinburgh Marathon i slutet på maj 2019. Innan jag gjorde sista klicket frågade jag maken för säkerhets skull:

- Vill jag verkligen det här? Hans svar var ett kort, rungande

 -Ja, klart du vill! Bra att nån vet vad man vill i alla fall ;-)

Så nu är jag på´t igen. En ny maradröm om man så

vill. Ska bli riktigt, riktigt spännande att göra ett utlandslopp och att dessutom få se lite av en stad som tydligen har något alldeles extra. Att loppet börjar med långt nedförslut och sen är platt plus har generös maxtid känns som bra förutsättningar. Sen beror det mesta på vilken väg man tar dit, förstås.

Blir nog repris av förra årets maratonplanering med start runt nyår.