Överallt talas det om Corona och det är kanske nödvändigt för så klart är det ett extraordinärt läge. För egen del funderar jag en hel del på hur det blir med London Marathon. Kommer det att ställas in eller inte? Kommer det att flyttas till hösten? Eller får jag kanske en startplats till 2021 i stället?

Det märkliga är att jag inte har någon möjlighet alls att påverka det hela vilket gör att det ändå känns betydligt lugnare än inför min maradebut 2017 då jag var skadad och själv tvingades ställa mig frågor om jag skulle starta eller hoppa av och led av rejäl beslutsångest i flera veckor innan jag slutligen och med vånda fattade mitt beslut och kastade in handduken. Och anmälde mig till nästa år i stället.

Nu kan jag inte göra något annat än att försöka hålla mig själv frisk, träna på och tänka att det blir som det blir. För det brukar det alltid bli.

"Que sera, sera
Whatever will be, will be
The future's not ours to see
Que sera, sera
What will be, will be"