Det tar tid att skriva en bok och ännu längre tid att färdigställa den om man, som jag, vill fixa layouten själv och samtidigt lära sig InDesign. Vi kan väl konstatera att det är rätt många inställningar, rutor, färgprofiler, utfallsmarginaler och styckeformat att pillra med. Rätt många!!!

Hur som helst så blev det först en "kladd" som gick till provtryck i februari.

Såg halvbra ut så jag kände ju att jag var på rätt väg i alla fall. Ytterligare ett provtryck blev det i mars när jag fixat lite till och framför allt lagt in ganska mycket bilder i både färg och svartvitt för att se vad som fungerade bäst.

Och den här veckan har jag hållit på MÅNGA timmar med sista handpåläggning. Alla sidbrytningar, avstavningar, bilder, innehållsförteckning och annat småfix. När jag trodde allt var klart upptäckte jag att avsnittsrubrikerna på två ställen hamnat på en vänstersida fast det var helt nödvändigt att de fanns till höger. Så då fick jag nästan börja om. Men nu är det gjort. Nu är filerna inskickade igen för tredje provtrycket. Håll tummarna!!!

Om jag springer? Jo, när jag hinner. Och i morgon tänkte jag hinna med Premiärmilen. Återkommer med racerapport framåt söndagen.