Det är liksom ingen tvekan. Joggingrundorna på Fårö är de absolut bästa. Har lyckan att kunna besöka denna ö några gånger om året och planerar förstås alltid in några springturer. I går var det dags igen. Trots att det är november strålade solen från molnfri himmel, vinden lyste med sin frånvaro och många träd hade fortfarande kvar sina prunkande färger. En idealisk dag helt enkelt.  

Det blev drygt 12 km gåjogg i den plan jag tänker använda på Borås sextimmars om en vecka. Några kortare fotostopp kostade jag dock på mig. Fick en tanke på hur fint det vore om man kunde spara de vackra vyerna och känslan från den här rundan och spela upp dem i nån sorts virtual reality på tråkigare rundor. Varje gång jag springer på Fårö så glömmer jag bort trötta ben eller hur länge jag faktiskt sprungit eftersom det alltid finns nya saker att titta på och upptäcka.

Igår var det den raskt inkommande novemberskymningen som fick mig att avsluta. Var inte klädd för mörkerlöpning på trafikerade vägar.